Coronavirus - update

Schoonheidsinstituut Martine Delarue heropent met aangescherpte behandelprotocollen

Schoonheidssalons, nagelstudio's en massagepraktijken mogen heropenen. De sector onderhandelde een behandelprotocol dat werkbaar én veilig is voor zowel de behandelaar als de klanten.

De belangrijkste aanpassing staat in functie van verluchting van het instituut. Verder wordt een chirurgisch gekeurd mondmasker gedragen en wordt er 10 minuten ingepland tussen twee behandelingen om alles goed te verluchten en ontsmetten.

LPG Endermologie ID

 

Het is geen geheim, LPG Endermologie Cellu M6 is momenteel de beste anti-cellulitisbehandeling. Het is een techniek die werd ontwikkeld in 1986.
Erkende specialisten over de hele wereld, met inbegrip van onderzoekers van befaamde universiteiten, doen reeds geruime tijd onderzoek en bevestigen de goede resultaten van de LPG Endermologie techniek.

Mesotheraphie - Myo Lifting

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Het is de oplossing tegen rimpels! Deze methode is hét alternatief voor injecties, er komen bij Mesotherapie dus géén naalden aan te pas. De werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door de rimpels van binnenuit op te vullen.

Shiatsu

 

Deblokkeer je energiebronnen dankzij een ontspannende Shiatsu behandeling.

Lymfedrainage - Vodder (manueel)

 

Ons lichaam bestaat voor twee derde uit vocht of vloeistoffen. Deze vloeistof bevindt zich zowel in als rondom de lichaamscellen, de lymfebanen, de bloedbanen, en de hersenbanen. Een groot gedeelte van de processen in ons lichaam verloopt via deze lichaamsvloeistoffen. Deze processen noemen we ook de waterhuishouding.
Wanneer de waterhuishouding in een goede conditie verkeert, is het lichaam in evenwicht.

Kruiden en stempelmassage

 

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, acitverende of ontspannende eigenschap bezitten. De stempels die bij ons gebruikt worden zijn gevuld met Europese kruiden, meer afgestemd op onze westerse huid.

Physo Bodyformer

 

Snel de spieren opbouwen en het figuur verbeteren - de Physo Bodyformer helpt door elektronische spierstimulatie (EMS).

Voetreflexologie

 

Energie in het menselijk lichaam stroomt in banen. Deze energiebanen kunnen op ongeveer 800 punten in ons lichaam kunnen beïnvloeden. De makkelijkste plaatsen om te beïnvloeden zijn de handen en de voeten.

Ander aanbod

 

Martine Delarue heeft een uitgebreid aanbod van verzorgingen en behandelingen. Buiten de behandelingen die u kan raadplagen via het navigatiemenu, biedt het schoonheidssalon ook de volgende diensten:

 • Hoofdmassage (tegen migraine)
 • Stoelmassage
 • Ontzuren, ontslakken
 • Afslanking/figuurcorrectie/spierversteviging inclusief voedingsadvies
 • Pedicure
 • Manicure
 • Verven wimpers,wenkbrauwen
 • Ontharing: hars epilatie met hars, definitieve ontharing met naald
 • Couperose/pigmentatie vlekken
 • Maquillage:   avond/dag/huwelijk/permanente maquillage
 • Decolloraties gans gezicht, ”bleaching” van het lichaam

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Paraffine handen en voeten

 

Een paraffine behandeling is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen of voeten gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Hot Stone massage

 

De Hot Stone massage is zowat de populairste massage, zowel bij mannen als vrouwen. De diepe thermische werking geeft een sterk gevoel van welzijn.
Hot Stone massage is eigenlijk een eeuwenoud gebruik. De Grieken en Romeinen gebruikten in hun badhuizen al warme stenen om elkaar mee te masseren.