Coronavirus - update

Schoonheidsinstituut Martine Delarue heropent met aangescherpte behandelprotocollen

Schoonheidssalons, nagelstudio's en massagepraktijken mogen heropenen. De sector onderhandelde een behandelprotocol dat werkbaar én veilig is voor zowel de behandelaar als de klanten.

De belangrijkste aanpassing staat in functie van verluchting van het instituut. Verder wordt een chirurgisch gekeurd mondmasker gedragen en wordt er 10 minuten ingepland tussen twee behandelingen om alles goed te verluchten en ontsmetten.

LPG Endermologie ID

 

Het is geen geheim, LPG Endermologie Cellu M6 is momenteel de beste anti-cellulitisbehandeling. Het is een techniek die werd ontwikkeld in 1986.
Erkende specialisten over de hele wereld, met inbegrip van onderzoekers van befaamde universiteiten, doen reeds geruime tijd onderzoek en bevestigen de goede resultaten van de LPG Endermologie techniek.

LPG endermologie is uitermate geschikt als anti-cellulitis behandeling. Ook slappe huid rond de armen kan perfect behandeld worden.

Hoe werkt Endermologie?

Endermolgie is een niet operatieve methode om van cellulitis af te komen. Een behandeling wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur die een huidplooi pakt via een rol-up zuigtechniek (stofzuigergevoel).
Het apparaat, voorzien van een behandelkop, bewerkt vervolgens de huidplooien met in- en uitrollende bewegingen. Hierdoor worden de elementen die de bloedvaten verstoppen ontmanteld.

Door middel van deze huidgymnastiek herstructureert het bindweefsel, krijgen de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel nieuwe stimulansen, en wordt de afvoer van toxinen bevordert. Endermologie brengt daardoor een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en maakt het de huid gezond en sterk.

Het resultaat: Een slanker, mooier gevormd lichaam. Een veerkrachtige, stevige huid. En de cellulitis die vrijwel verdwenen is.

 

 

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com