Coronavirus - update

Schoonheidsinstituut Martine Delarue heropent met aangescherpte behandelprotocollen

Schoonheidssalons, nagelstudio's en massagepraktijken mogen heropenen. De sector onderhandelde een behandelprotocol dat werkbaar én veilig is voor zowel de behandelaar als de klanten.

De belangrijkste aanpassing staat in functie van verluchting van het instituut. Verder wordt een chirurgisch gekeurd mondmasker gedragen en wordt er 10 minuten ingepland tussen twee behandelingen om alles goed te verluchten en ontsmetten.

Paraffine handen en voeten

 

Een paraffine behandeling is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen of voeten gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede hand- of voetverzorging. Paraffinetherapie reduceert de zwelling in de spieren en vermindert ontstekingen in gewrichten en geeft de bloedsomloop een 'boost'.
Als uw voeten bijvoorbeeld pijn doen dan verandert ook de lichaamshouding. Daardoor kunnen rug- of nekklachten ontstaan.

De behandeling kan worden toegepast:

  • Bij extreem droge handen, waarbij pijnlijke kloven ontstaan.
  • Voor het verlichten van gewrichtsklachten bij jicht en reuma, reumatoïde artritis, artrose en winterhanden- en voeten (klachten verdwijnen niet maar de warmte-behandeling kan de pijn verlichten).
  • Bij droge handen en voeten in de zomer, wanneer de huid veel wordt blootgesteld aan de zon.
  • Maar ook om uzelf eens lekker te verwennen!

De paraffine behandeling gaat gepaard met een massage. De meeste mensen zijn niet bekend met hand- en voetmassage, maar het heeft een zeer ontspannende werking.
Om nog langer van de behandeling na te genieten is het belangrijk om de handen en voeten ook thuis goed te verzorgen met een hand- of voetcrême en nagelriemolie. Op die manier blijven de handen en voeten nog langer zacht aanvoelen.

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com