Coronavirus - update

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist de bestaande maatregelen te versterken tot ten minste 5 april 2020.

Een goede individuele handhygiëne en voldoende sociale afstand houden, blijven belangrijke maatregelen die iedereen moet opvolgen. Een strikte naleving ervan door iedereen, van jong tot oud, is noodzakelijk om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Burgerzin en solidariteit met de meest kwetsbare personen is onontbeerlijk.

Dit betekent dat het Schoonheidsinstituut voorlopig geen klanten kan ontvangen en alle schoonheidsbehandelingen voorlopig stop zet. Meer nieuws zal later ook op de website meegedeeld worden.

Paraffine handen en voeten

 

Een paraffine behandeling is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen of voeten gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede hand- of voetverzorging. Paraffinetherapie reduceert de zwelling in de spieren en vermindert ontstekingen in gewrichten en geeft de bloedsomloop een 'boost'.
Als uw voeten bijvoorbeeld pijn doen dan verandert ook de lichaamshouding. Daardoor kunnen rug- of nekklachten ontstaan.

De behandeling kan worden toegepast:

  • Bij extreem droge handen, waarbij pijnlijke kloven ontstaan.
  • Voor het verlichten van gewrichtsklachten bij jicht en reuma, reumatoïde artritis, artrose en winterhanden- en voeten (klachten verdwijnen niet maar de warmte-behandeling kan de pijn verlichten).
  • Bij droge handen en voeten in de zomer, wanneer de huid veel wordt blootgesteld aan de zon.
  • Maar ook om uzelf eens lekker te verwennen!

De paraffine behandeling gaat gepaard met een massage. De meeste mensen zijn niet bekend met hand- en voetmassage, maar het heeft een zeer ontspannende werking.
Om nog langer van de behandeling na te genieten is het belangrijk om de handen en voeten ook thuis goed te verzorgen met een hand- of voetcrême en nagelriemolie. Op die manier blijven de handen en voeten nog langer zacht aanvoelen.

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com