Coronavirus - update

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist de bestaande maatregelen te versterken tot ten minste 5 april 2020.

Een goede individuele handhygiëne en voldoende sociale afstand houden, blijven belangrijke maatregelen die iedereen moet opvolgen. Een strikte naleving ervan door iedereen, van jong tot oud, is noodzakelijk om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Burgerzin en solidariteit met de meest kwetsbare personen is onontbeerlijk.

Dit betekent dat het Schoonheidsinstituut voorlopig geen klanten kan ontvangen en alle schoonheidsbehandelingen voorlopig stop zet. Meer nieuws zal later ook op de website meegedeeld worden.

Shiatsu

 

Deblokkeer je energiebronnen dankzij een ontspannende Shiatsu behandeling.

Shiatsu is een bijzondere, zeer effectieve manuele behandelmethode waar geen olie aan te pas komt en op kledij kan. De filosofie en de vorm van deze massage is ontstaan en ontwikkeld in de Aziatische cultuur.

Shi (vinger) - atsu (druk) betekent letterlijk 'druk met de vinger'. Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Shiatsu wordt gebruikt bij rugpijn, migraine en whiplash.

Deze drukpuntmassage is een combinatie van tast- en druktechnieken. relaxtechnieken, stretching en massage. Op een ontspannende manier en met gebruik van het natuurlijke lichaamsgewicht wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten van het lichaam. De druk wordt meestal met de duim gegeven, maar kan ook met de knokkels, de handpalm, de elleboog, knie of voet gegeven worden.

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com