Coronavirus - update

Schoonheidsinstituut Martine Delarue heropent met aangescherpte behandelprotocollen

Schoonheidssalons, nagelstudio's en massagepraktijken mogen heropenen. De sector onderhandelde een behandelprotocol dat werkbaar én veilig is voor zowel de behandelaar als de klanten.

De belangrijkste aanpassing staat in functie van verluchting van het instituut. Verder wordt een chirurgisch gekeurd mondmasker gedragen en wordt er 10 minuten ingepland tussen twee behandelingen om alles goed te verluchten en ontsmetten.

Shiatsu

 

Deblokkeer je energiebronnen dankzij een ontspannende Shiatsu behandeling.

Shiatsu is een bijzondere, zeer effectieve manuele behandelmethode waar geen olie aan te pas komt en op kledij kan. De filosofie en de vorm van deze massage is ontstaan en ontwikkeld in de Aziatische cultuur.

Shi (vinger) - atsu (druk) betekent letterlijk 'druk met de vinger'. Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Shiatsu wordt gebruikt bij rugpijn, migraine en whiplash.

Deze drukpuntmassage is een combinatie van tast- en druktechnieken. relaxtechnieken, stretching en massage. Op een ontspannende manier en met gebruik van het natuurlijke lichaamsgewicht wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten van het lichaam. De druk wordt meestal met de duim gegeven, maar kan ook met de knokkels, de handpalm, de elleboog, knie of voet gegeven worden.

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com