Coronavirus - update

Schoonheidsinstituut Martine Delarue heropent met aangescherpte behandelprotocollen

Schoonheidssalons, nagelstudio's en massagepraktijken mogen heropenen. De sector onderhandelde een behandelprotocol dat werkbaar én veilig is voor zowel de behandelaar als de klanten.

De belangrijkste aanpassing staat in functie van verluchting van het instituut. Verder wordt een chirurgisch gekeurd mondmasker gedragen en wordt er 10 minuten ingepland tussen twee behandelingen om alles goed te verluchten en ontsmetten.

Gezichtsbehandeling Jeanne Gatineau/Paul Niehans

 

Een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste. Ook voor mannen? En waarom eigenlijk zo'n behandeling?

Mannen verzorgen hun uiterlijk steeds beter. Niet alleen krijgen kleding en kapsels meer aandacht dan vroeger, mannen besteden ook meer tijd en geld aan skin care, de verzorging van de huid. En steeds meer heren maken eens in de zoveel tijd een afspraak bij de schoonheidsspecialiste voor een gezichtsbehandeling.

Wat mag je van een gezichtsbehandeling verwachten?

Een gezichtsbehandeling is een intensief skin care moment in de gebruikelijke routine van huidverzorging. De huid dagelijks met goede huidproducten verzorgen is en blijft de basis voor een mooie huid. Een gezichtsbehandeling is een (welkome) extra en is géén vervanging van de dagelijkse skin care.

Wat doet een gezichtsbehandeling voor je huid?

Er zijn vele soorten gezichtsbehandelingen. Kies het type behandeling op basis van het huidtype en de behoeften van de huid. Martine Delarue kan daarbij adviseren. Alle gezichtsbehandelingsproducten komen uit de lijn Jean Gatineau of Paul Niehans, afhankelijk van het huidtype.
Een gezichtsbehandeling doet verschillende dingen:

1. Een gezichtsbehandeling reinigt de huid grondig
Het schoonmaken (cleansen) van de huid is een belangrijk onderdeel van een gezichtsbehandeling. Martine Delarue beschikt over specifieke producten en instrumenten en zal aan de reiniging van je gezichtshuid bovendien meer aandacht besteden dan je gewoonlijk thuis doet.
Onderdeel van het reinigingsproces is vaak ook het verwijderen van meeëeters en gerstenkorrels die zich vooral in de puberteit nog wel eens willen vormen en zich thuis vaak niet al te gemakkelijk laten verwijderen.

2. Een gezichtsbehandeling verbetert het aanzien van de huid
Een ander onderdeel van de gezichtsbehandeling is het verwijderen van de dode huidcellen. De gezichtshuid voelt hierna weer schoon, maar vooral ook glad aan. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en littekens, rimpels en huidvlekken kunnen minder zichtbaar worden.

Er zijn vele manieren om dit resultaat te bereiken: peeling scrubs (met een korrelachtig product dat de dode huidcellen door wrijving verwijdert), diepte peelings en maskers.

3. Een gezichtsbehandeling hydrateert de huid
Een gezichtsbehandeling hydrateert en voedt de huid. Doordat de huid eerst grondig wordt gereinigd worden de hydraterende en voedende producten beter door de huid opgenomen. Na een gezichtsbehandeling ziet de huid ziet er soepel en zacht uit. Een goed gehydrateerde en gevoede huid is bovendien beter beschermd tegen schadelijke factoren van buitenaf.

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com