Coronavirus - update

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist de bestaande maatregelen te versterken tot ten minste 5 april 2020.

Een goede individuele handhygiëne en voldoende sociale afstand houden, blijven belangrijke maatregelen die iedereen moet opvolgen. Een strikte naleving ervan door iedereen, van jong tot oud, is noodzakelijk om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Burgerzin en solidariteit met de meest kwetsbare personen is onontbeerlijk.

Dit betekent dat het Schoonheidsinstituut voorlopig geen klanten kan ontvangen en alle schoonheidsbehandelingen voorlopig stop zet. Meer nieuws zal later ook op de website meegedeeld worden.

Mesotheraphie - Myo Lifting

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Het is de oplossing tegen rimpels! Deze methode is hét alternatief voor injecties, er komen bij Mesotherapie dus géén naalden aan te pas. De werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door de rimpels van binnenuit op te vullen.

Mesotherapie zonder naalden

Deze methode werd ontwikkeld voor de transdermale introductie van vloeibare stoffen in de huid door "Elektroporotatie". Elektroporatie is een techniek waarbij stoffen in een cel getransporteerd kunnen worden. Aangezien het zeer positief effect is bewezen door de jaren, wordt de MESO behandeling steeds aantrekkelijker.
Met de niet-invasieve elektroporatie methode worden een korte electrische pulsen toegediend aan de huidcellen. Het celmembraan verandert dan zodanig van structuur, dat er bijkomende poriën in de huis ontstaan. Wanneer de electrische puls niet te hoog en te lang is, is de vorming van deze poriën omkeerbaar: na enkele seconden of minuten gaat het celmembraan weer dicht. In tussentijd kunnen revitaliserende en verjongende stoffen in en uit de cel migreren. Er worden dus zeer grote hoeveelheiden meso-werkzame stoffen (zoals plantextracten, enzymen en vitaminen) in de dieper gelegen huidlagen ingebracht waardoor de huid weer strakker en gladder wordt.

MESO® Therapie (Physo-m)

  • (Frons)rimpels verwijderen
  • Rimpels onder de ogen verminderen
  • Rimpels rond de mond verwijderen
  • Huid van de kaaklijn verstrakken
  • Huidverjonging / huidverstrakking
  • Onzuivere huid verbeteren
  • Volumeverlies van de huid tegengaan

 

Overtuig uzelf van de effectiviteit en de succesvolle resultaten van het nieuwe Physo PmP systeem in het schoonheidsinstituut. Door het Psycho m Poro (PmP meso) systeem wordt het gelaat snel en biodynamische gelift, zonder naalden of scalpel. De huid wordt stevig opgevuld. De doeltreffendheid van de behandeling is superieur aan de traditionele mesotherapie met oppervlakkige injecties, omdat een betere introductie van stoffen wordt gewaarborgd. Er zijn vijf verschillende actieve ingrediënten voor de verschillende behandeling beschikbaar. Rimpels worden verminderd en beschadigde huid wordt hersteld.

 

Rimpelbehandeling door roll-on systeem

Bouw van reparatiestructuren
Electroporatatie van actieve organische stoffen
Zeer compatibel zonder invasieve huidingrepen

Applicator voor optimale voorbehandeling

Vermindering van de verharding
Bevordering van micro bloedcirculatie en activering van de huidcel

Bouw van de spier door Myolifting

Geautomatiseerde behandeling van probleemzones
Anti-cellulitis en anti- stretch behandeling
Selectieve activering van de spieren

 

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com