Coronavirus - update

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist de bestaande maatregelen te versterken tot ten minste 5 april 2020.

Een goede individuele handhygiëne en voldoende sociale afstand houden, blijven belangrijke maatregelen die iedereen moet opvolgen. Een strikte naleving ervan door iedereen, van jong tot oud, is noodzakelijk om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Burgerzin en solidariteit met de meest kwetsbare personen is onontbeerlijk.

Dit betekent dat het Schoonheidsinstituut voorlopig geen klanten kan ontvangen en alle schoonheidsbehandelingen voorlopig stop zet. Meer nieuws zal later ook op de website meegedeeld worden.

Semperbeauty - electronische lifting

 

Voor een lifting zonder chirurgische ingreep kiest u voor de BIOLOGISCHE lifting volgens het Semperbeauty concept. Dit systeem werkt niet zoals de meeste systemen met stroomstoten, waardoor eigenlijk alleen maar de spieren worden bewerkt en heel vreemd aanvoelt. Maar met bio-stroom, dat is stroom die het lichaam kent en die het lichaam helpt de huid en celdeling weer te herstellen.

Met de Semperbeauty behandeling, die gebruik maakt van elektroden op micro-spanning, volstaat 1 uur van uw tijd om de sporen van de tijd te wissen. Zonder mes en volgens een methode die volledig pijnloos is en reeds vanaf de eerste behandeling spectaculaire, zichtbare resultaten geeft.
Met Semperbeauty krijgt u, terwijl u zich ontspant, opnieuw een gezonde huid, zonder rimpels. U hoeft dan ook geen riskante en pijnlijke chirurgische ingreep te ondergaan.

De Semperbeauty lifting doet rimpels en kraaiepootjes vervagen of zelfs geheel verdwijnen en is tevens een oplossing voor hangwangen, wallen onder de ogen, acné, littekens, striemen en cellulitis. Ze heeft een verzachtende en verstevigende invloed op de opperhuid, de gezichtsspieren, de benen, armen en hals, maakt handen glad en doet pigmentvlekken, veroorzaakt door ouderdom of blootstelling aan de zon, verdwijnen.

Voor een optimaal resultaat wordt een startkuur van 10 beurten op 1 maand aanbevolen. Nadien volstaat een maandelijkse onderhoudsbeurt.

Semperbeauty

 • Drainerend
 • Regenererend
 • Liftend
 • Desincrusterend
 • Verstevigend (armen, hals, buste, ...)

Wat is het effect?

De stroom van het toestel is volkomen natuurlijk zodat het lichaam zich rustig kan ontspannen. Onze klanten doezelen dan ook vaak weg tijdens de behandeling en voelen zich ontspannen wanneer de behandeling is afgelopen.
De huid van de klant zelf aanvaardt de stroom zonder problemen, zonder weerstand, waardoor het toestel niet enkel een beauty behandeling is, maar evenzeer een intense WELLNESS ervaring.

Waarom is de Semperbeauty zo anders dan andere toestellen?

De Semperbeauty is het eerste toestel dat verschillende behandelingen zoals drainage, lifting, desincrustatie, … in 1 toestel verzamelde.
- het geeft een pijnloze gelaatslifting zonder chirurgische ingreep
- het is het eerste elektrostimulatie toestel dat werkt met de stroom van de klant zelf. Zonder de energie van de schoonheidsspecialiste die de behandeling uitvoert, aan te tasten.
- elke behandeling heeft spectaculaire resultaten; resultaten die blijvend zijn én reeds zichtbaar vanaf de eerste behandeling.

Verschillende behandelingen

 • rimpels, huidplooien of verouderde huid
 • verslapte oogleden, vochtophoping onder de ogen
 • afhangende oogleden (door lifting van de oogleden)
 • huidverslapping, slechte doorbloeding
 • kraaiepootjes, rimpeltjes rond de mond
 • acnéhuid, beschadigde huid, rokershuid
 • littekens, …

 

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com