Coronavirus - update

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist de bestaande maatregelen te versterken tot ten minste 5 april 2020.

Een goede individuele handhygiëne en voldoende sociale afstand houden, blijven belangrijke maatregelen die iedereen moet opvolgen. Een strikte naleving ervan door iedereen, van jong tot oud, is noodzakelijk om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Burgerzin en solidariteit met de meest kwetsbare personen is onontbeerlijk.

Dit betekent dat het Schoonheidsinstituut voorlopig geen klanten kan ontvangen en alle schoonheidsbehandelingen voorlopig stop zet. Meer nieuws zal later ook op de website meegedeeld worden.

Hoofd, schouder en nekmassage

 

De relaxmassage is ongetwijfeld de meest gekende massage. Een volkomen, heerlijk, ontspannende massage  die lekker loom maakt vlak na de massage maar daarna licht, opgeladen en energiek laat voelen zodat het dagelijks leven weer helemaal weerwerk kan geboden worden.

Rug, schouders en enk worden met een verzorgende massageolie goed losgemasseerd. Daarna volgt een zalige hoofdmassage waarin technieken van klassieke massage worden gecombineerd met shiatsu. Om even helemaal weg te zijn!

De massage heeft voornamelijk als doel te ontspannen maar mocht u bepaalde lichamelijke klachten hebben dan is dit in de meeste gevallen door ons te behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oppervlakkige rug en nek klachten.

Door de subtiele energie-uitwisseling is een massage altijd zalig en ontwpannend, zowel voor vrouwen als voor mannen.

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com