Coronavirus - update

Schoonheidsinstituut Martine Delarue heropent met aangescherpte behandelprotocollen

Schoonheidssalons, nagelstudio's en massagepraktijken mogen heropenen. De sector onderhandelde een behandelprotocol dat werkbaar én veilig is voor zowel de behandelaar als de klanten.

De belangrijkste aanpassing staat in functie van verluchting van het instituut. Verder wordt een chirurgisch gekeurd mondmasker gedragen en wordt er 10 minuten ingepland tussen twee behandelingen om alles goed te verluchten en ontsmetten.

Hoofd, schouder en nekmassage

 

De relaxmassage is ongetwijfeld de meest gekende massage. Een volkomen, heerlijk, ontspannende massage  die lekker loom maakt vlak na de massage maar daarna licht, opgeladen en energiek laat voelen zodat het dagelijks leven weer helemaal weerwerk kan geboden worden.

Rug, schouders en enk worden met een verzorgende massageolie goed losgemasseerd. Daarna volgt een zalige hoofdmassage waarin technieken van klassieke massage worden gecombineerd met shiatsu. Om even helemaal weg te zijn!

De massage heeft voornamelijk als doel te ontspannen maar mocht u bepaalde lichamelijke klachten hebben dan is dit in de meeste gevallen door ons te behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oppervlakkige rug en nek klachten.

Door de subtiele energie-uitwisseling is een massage altijd zalig en ontwpannend, zowel voor vrouwen als voor mannen.

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com