Coronavirus - update

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist de bestaande maatregelen te versterken tot ten minste 5 april 2020.

Een goede individuele handhygiëne en voldoende sociale afstand houden, blijven belangrijke maatregelen die iedereen moet opvolgen. Een strikte naleving ervan door iedereen, van jong tot oud, is noodzakelijk om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Burgerzin en solidariteit met de meest kwetsbare personen is onontbeerlijk.

Dit betekent dat het Schoonheidsinstituut voorlopig geen klanten kan ontvangen en alle schoonheidsbehandelingen voorlopig stop zet. Meer nieuws zal later ook op de website meegedeeld worden.

LPG Endermologie - NEW Cellu M6

 

Het is geen geheim, LPG Endermologie is momenteel dé beste anti-cellulitisbehandeling. Het is een techniek die werd ontwikkeld in 1986. Erkende specialisten over de hele wereld bevestigen de goede resultaten van de LPG Endermologie techniek. De nieuwste LPG endermologie techniek Cellu M6® Alliance is bekroond tot professional beauty product of the year op de Beauty Trade Special beurs te Utrecht.

Waarvoor dient het?

Door de bindweefselmassage die de machine geeft, wordt de huid los gerold, waardoor de doorbloeding in het gebied aanzienlijk verbetert, cellulite zichtbaar vermindert en ook kleine vetophopingen verdwijnen. Door middel van deze huidgymnastiek herstructureert het bindweefsel, krijgen de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel nieuwe stimulansen, en wordt de afvoer van toxinen bevordert. 

LPG Endermologie verbetert ook het aanzien van littekens en het helpt de huid na een liposuctie weer sneller te genezen. Met een aangepaste kop kan ook de gezichtshuid worden behandeld voor een betere doorbloeding, een gezondere, minder verslapte huid.

Deze techniek duurt slechts 15 minuten en al na de 3 de behandeling ziet u resultaat in:

Na behandeling 1: Verminderd de resistente en plaatselijke vetten met meer dan +70%.

Na behandeling 2: Wordt de sinaasappelhuid gladgestreken.

Na behandeling 3: Natuurlijke versteviging van de onderhuid (collageen, elastine, endogeenhyaluronzuur).

Hoe werkt het?

Het is een niet operatieve methode om van cellulitis af te komen. Een behandeling wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur die een huidplooi pakt via een rol-up zuigtechniek (stofzuigergevoel). Het apparaat, voorzien van een behandelkop, bewerkt vervolgens de huidplooien met in- en uitrollende bewegingen. Hierdoor worden de elementen die de bloedvaten verstoppen ontmanteld.

Het resultaat?

Een slanker, mooier gevormd lichaam. Een veerkrachtige, stevige huid. En de cellulitis die vrijwel verdwenen is. 

 

Wil je meer weten? Laat je gegevens hieronder na en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com