Coronavirus - update

Schoonheidsinstituut Martine Delarue heropent met aangescherpte behandelprotocollen

Schoonheidssalons, nagelstudio's en massagepraktijken mogen heropenen. De sector onderhandelde een behandelprotocol dat werkbaar én veilig is voor zowel de behandelaar als de klanten.

De belangrijkste aanpassing staat in functie van verluchting van het instituut. Verder wordt een chirurgisch gekeurd mondmasker gedragen en wordt er 10 minuten ingepland tussen twee behandelingen om alles goed te verluchten en ontsmetten.

Lymfedrainage - Eureduc

 

Het lymfestelsel heeft een belangrijke rol bij het creëren en onderhouden van een optimale waterhuishouding. De lymfe voedt, zuivert en draineert immers onze lichaamscellen. Lymfedrainage is dus een natuurlijke functie, eigen aan ons lichaam.

Ziekte, stress of een ongeval kunnen deze functie echter bemoeilijken. In dit geval biedt een manuele lymfedrainage de oplossing. Deze drainage is een massagevorm, bedoeld om het lymfestelsel te activeren, om zo een teveel aan vloeistoffen (zichtbaar en onzichtbaar oedeem) sneller of efficiënter af te voeren via de lymfebanen.

Bij een Eureduc lymfedrainage worden door middel van pompende beweging de lymfe capillairen (zeer kleine vaatjes) gevuld. Doordat de huid tijdens de drainage telkens iets gerekt wordt, trekken reflexmatig de lymfevaatjes samen waardoor er een afvoerend effect ontstaat.
Hierdoor zal de zuurtegraad zich normaliseren, zal fibrosering (bindweefselvorming) voorden voorkomen of versoepeld. Tegelijk wordt de transportcapaciteit verhoogd tijdens de behandeling tot enkele uren na de behandeling.

De behandeling duurt ongeveer een half uur en de techniek heeft zichzelf al jaren bewezen in schoonheidssalons wereldwijd.

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com