Coronavirus - update

Schoonheidsinstituut Martine Delarue heropent met aangescherpte behandelprotocollen

Schoonheidssalons, nagelstudio's en massagepraktijken mogen heropenen. De sector onderhandelde een behandelprotocol dat werkbaar én veilig is voor zowel de behandelaar als de klanten.

De belangrijkste aanpassing staat in functie van verluchting van het instituut. Verder wordt een chirurgisch gekeurd mondmasker gedragen en wordt er 10 minuten ingepland tussen twee behandelingen om alles goed te verluchten en ontsmetten.

Peeling

 

Een peeling van gans het lichaam verwijdert de dode huidcellen dankzij de exclusieve scrubformule. Oude oppervlakkige huidcellen worden verwijderd zodat nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Het resultaat is een zijdezachte, gladde en gehydrateerde huid.

Met de techniek kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht (diepe rimpels echter niet) en sporen van acne, evenals verkleuringen van de huid verwijderd. De behandeling kan ook preventief gebeuren, om rimpelingen of verkleuring te voorkomen. Een peeling is vooral geschikt voor plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals de rug van de hand, gezicht en hals.

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com