Coronavirus - update

Schoonheidsinstituut Martine Delarue heropent met aangescherpte behandelprotocollen

Schoonheidssalons, nagelstudio's en massagepraktijken mogen heropenen. De sector onderhandelde een behandelprotocol dat werkbaar én veilig is voor zowel de behandelaar als de klanten.

De belangrijkste aanpassing staat in functie van verluchting van het instituut. Verder wordt een chirurgisch gekeurd mondmasker gedragen en wordt er 10 minuten ingepland tussen twee behandelingen om alles goed te verluchten en ontsmetten.

Physo Bodyformer

 

Snel de spieren opbouwen en het figuur verbeteren - de Physo Bodyformer helpt door elektronische spierstimulatie (EMS).

De Physo Bodyformer lijkt net als een mini-training, maar is zeer effectief. Geniet van een full body workout in slechts 20 minuten. Alle spiergroepen (benen, armen, borst, buik, rug en billen) worden tegelijkertijd gestimuleerd door kleine stroomstoten maar veel intenser dan mogelijk is via een willekeurige inspanning. Afhankelijk van het gekozen programma van de Bodyformer is de inspanning zo intens als vijf uur training op andere apparatuur. Dat is de reden waarom hooguit twee tot drie trainingen per week nodig zijn op de Bodyformer.

Physo Bodyformer

  • Total body workout
  • Probleemzone training
  • Rugstabilisatie
  • Stimulatie van de stofwisseling
  • Lymfedrainage
  • Vermindering van cellulitis
  • Versterken van de bekkenbodem

Het stimuleren met elektrische impulsen zet het biochemisch proces van de spieren in beweging. Het effect is vele malen hoger dan bij een normale training. Bijna alle grote spiergroepen of diepere spieren worden gestimuleerd en getraind op hetzelfde moment.

Door de passieve spanning van de spieren door de EMS-puls wordt een extreme stress op de gewrichten voorkomen. De spieren worden zacht maar zeer effectief gestimuleerd. Het effect is intenser en sneller dan conventionele training of behandelingen. De bodyformer wordt daarom gekenmerkt door zijn toepasbaarheid in een revalidatiefase.

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com