Coronavirus - update

Schoonheidsinstituut Martine Delarue heropent met aangescherpte behandelprotocollen

Schoonheidssalons, nagelstudio's en massagepraktijken mogen heropenen. De sector onderhandelde een behandelprotocol dat werkbaar én veilig is voor zowel de behandelaar als de klanten.

De belangrijkste aanpassing staat in functie van verluchting van het instituut. Verder wordt een chirurgisch gekeurd mondmasker gedragen en wordt er 10 minuten ingepland tussen twee behandelingen om alles goed te verluchten en ontsmetten.

Parafango - cocooning

 

De Parafango behandeling bestaat uit een lichaamspakking van paraffine vermengt met natuurlijke zeemodder, rijk aan mineralen. Parafango wordt toegepast op plaatsen waar u strakker wilt uitzien (bijvoorbeeld benen of taille).

Ontspant het lichaam waardoor de actieve werkstoffen van de ampullen, die onder de Parafango worden aangebracht, extra goed worden opgenomen.

Er is een Parafango behandeling voor uw benen of voor uw taille en buik.

Wat is Fango?

De Fango is een weldadige zeemodder met hoog zeezoutgehalte en een grote hoeveelheid aan mineralen en oligo-elementen. De parafango behandeling kan zowel een oplossend (sinaasappelhuid) als een ontspannend karakter hebben. Met de fango wordt cellulitis aangepakt en tegelijk heeft het een hydraterende en huidverstevigende werking. Deze behandeling zal worden gecombineerd met een relaxerende massage om het ontspannende karakter te benadrukken.

Voor wie is het geschikt?

Indien 1 van onderstaande punten op u van toepassing is, is een Parafango behandeling aan te bevelen:

  1. Behoefte aan ontspanning
  2. Last van zware benen
  3. Slechte circulatie
  4. Is de huid verslapt
  5. Begint de cellulitis toe te slaan

Wil je meer weten? Stel je vraag en we contacteren je zo snel mogelijk.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com