Coronavirus - update

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist de bestaande maatregelen te versterken tot ten minste 5 april 2020.

Een goede individuele handhygiëne en voldoende sociale afstand houden, blijven belangrijke maatregelen die iedereen moet opvolgen. Een strikte naleving ervan door iedereen, van jong tot oud, is noodzakelijk om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Burgerzin en solidariteit met de meest kwetsbare personen is onontbeerlijk.

Dit betekent dat het Schoonheidsinstituut voorlopig geen klanten kan ontvangen en alle schoonheidsbehandelingen voorlopig stop zet. Meer nieuws zal later ook op de website meegedeeld worden.

Jeanne Gatineau

Synoniem aan elegantie en verfijning, staat Gatineau Paris wereldwijd bekend om onafhankelijkheid, effectiviteit en technische doorbraken. Al jarenlang is het merk een pionier op het gebied van de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten geïnspireerd door cosmetische chirurgie en geneeskunde, en is vandaag de dag dé expert op het gebied van anti-aging huidverzorging.

Jeanne GATINEAU – een fysiotherapeute en schoonheidsspecialiste – creëert haar eigen huidverzorgingsmerk. Ze opent in 1932 haar eerste schoonheidssalon in Parijs. In samenwerking met artsen en dermatologen ontwikkelt zij haar eerste producten. Enkele producten uit die tijd waren zo revolutionaire, dat ze zelfs vandaag de dag nog verkocht worden!
Gatineau introduceert de revolutionaire lijn ‘Mélatogénine’. Het ingrediënt mélatogénine is geïnspireerd op melatonine, een stof die het bioritme reguleert. De producten in de Mélatogénine-lijn vertragen het verhoorningsproces van de huidcellen, waardoor de huid er langer jong uitziet!

Bezoek de website van Gatineau Paris

Jeanne Gatineau

Martine Delarue helpt u bij het kiezen van het programma dat het meest geschikt is voor u

 • Nutriactive: droge huid
 • Moderactive: gemengde huid
 • Age - Benefit: regenereren van de huid
 • Aquamemory: jonge huid
 • Strategie Jeunesse: eerste behandeling tegen veroudering
 • Mélatogénine: anti age
 • Clear & Perfect: vette huid
 • Moderactive: mixed huid
 • Active Eclat: energie en opfrissend
 • Défi lift 3D: lifting en vesteviging
 • 'Reactiv' R: lichaamsverzorging
 • Vital feeling:lichaamsverzorging

GATINEAU: de anti-aging expert

Meer en meer bieden cosmetische ontdekkingen een pijnloos en effectief antwoord op het verstrijken van de tijd.
Al jarenlang is GATINEAU een pionier op het gebied van de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten. Tevens is GATINEAU dé expert op het gebied van anti –aging huidverzorging.

De innovaties van de GATINEAU Laboratoria zijn high-tech producten met hoogwaardige ingrediënten.

Een tweevoudige benadering van huidverzorging

Gatineau biedt een verzorgingslijn en salonbehandeling voor alle huidtypen en huidcondities. Iedere salonbehandeling bevat een specifiek concentraat en masker. Vanzelfsprekend is ook well-being een belangrijk onderdeel van de salonbehandeling; een combinatie van stimulerende en ontspannende massagetechnieken, mede geïnspireerd op Reiki en shiatsu, dragen bij aan een gevoel van ultieme ontspanning.
Het resultaat van de salonbehandelingen wordt verlengd door ook thuis de producten van Gatineau te gebruiken. Martine Delarue stelt samen met u een verzorgingsprogramma samen om het beste uit uw huid te halen!