Coronavirus - update

Schoonheidsinstituut Martine Delarue heropent met aangescherpte behandelprotocollen

Schoonheidssalons, nagelstudio's en massagepraktijken mogen heropenen. De sector onderhandelde een behandelprotocol dat werkbaar én veilig is voor zowel de behandelaar als de klanten.

De belangrijkste aanpassing staat in functie van verluchting van het instituut. Verder wordt een chirurgisch gekeurd mondmasker gedragen en wordt er 10 minuten ingepland tussen twee behandelingen om alles goed te verluchten en ontsmetten.

Paul Niehans

Professor Paul Niehans, Zwitsers dokter en grondlegger van de celtherapie en cellulaire revitalisatie, definieerde zijn behandeling als volgt:

"Men kan geen jaren aan het leven toevoegen, maar men kan leven geven aan de jaren"

 

Zijn fundamentele ontdekking: een jonge cel kan energie overbrengen naar een verouderde cel, met als gevolg een revitalisatie en een uitbreiding van de biologische cyclus. Deze therapie door middel van cellulaire injecties bestaat al sinds 1941 en wordt gebruikt in de Zwitserse kliniek (Clinique La Prairie) van Paul Niehans voor lichamelijke verjongings- en gezondheidskuren.

Paul Niehans

  • Verbetering van de elasticiteit van het callogeen en fibriene in de huidcel
  • Betere weefselademhaling
  • Heropbouw van het DNA

 

Sinds 2000 is in samenwerking met deze kliniek een high-tech cellulaire cosmeticalijn ontwikkeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 800 verschillende plantenextracten. Deze techniek is gepatenteerd en exclusief van Paul Niehans. Het is het enige product  dat van binnen naar buiten werkt, wat betekent dat de huid gestimuleerd wordt om zelf de productie van elastine en collageen aan te maken zodat de rimpels verminderen met gemiddeld 39% na vier weken.

De lijn Paul Niehans is de kern van de meest ontwikkelde cosmetische onderzoeken. Een ongeëvenaard en veilig resultaat wordt gegarandeerd door het gebruik van efficiënte ingrediënten van de laatste generatie, celextracten van een uitzonderlijke en volledig veilige plantaardige oorsprong en een extreme zorg in elke fase van de productie.