Coronavirus - update

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist de bestaande maatregelen te versterken tot ten minste 5 april 2020.

Een goede individuele handhygiëne en voldoende sociale afstand houden, blijven belangrijke maatregelen die iedereen moet opvolgen. Een strikte naleving ervan door iedereen, van jong tot oud, is noodzakelijk om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Burgerzin en solidariteit met de meest kwetsbare personen is onontbeerlijk.

Dit betekent dat het Schoonheidsinstituut voorlopig geen klanten kan ontvangen en alle schoonheidsbehandelingen voorlopig stop zet. Meer nieuws zal later ook op de website meegedeeld worden.

Paul Niehans

Professor Paul Niehans, Zwitsers dokter en grondlegger van de celtherapie en cellulaire revitalisatie, definieerde zijn behandeling als volgt:

"Men kan geen jaren aan het leven toevoegen, maar men kan leven geven aan de jaren"

 

Zijn fundamentele ontdekking: een jonge cel kan energie overbrengen naar een verouderde cel, met als gevolg een revitalisatie en een uitbreiding van de biologische cyclus. Deze therapie door middel van cellulaire injecties bestaat al sinds 1941 en wordt gebruikt in de Zwitserse kliniek (Clinique La Prairie) van Paul Niehans voor lichamelijke verjongings- en gezondheidskuren.

Paul Niehans

  • Verbetering van de elasticiteit van het callogeen en fibriene in de huidcel
  • Betere weefselademhaling
  • Heropbouw van het DNA

 

Sinds 2000 is in samenwerking met deze kliniek een high-tech cellulaire cosmeticalijn ontwikkeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 800 verschillende plantenextracten. Deze techniek is gepatenteerd en exclusief van Paul Niehans. Het is het enige product  dat van binnen naar buiten werkt, wat betekent dat de huid gestimuleerd wordt om zelf de productie van elastine en collageen aan te maken zodat de rimpels verminderen met gemiddeld 39% na vier weken.

De lijn Paul Niehans is de kern van de meest ontwikkelde cosmetische onderzoeken. Een ongeëvenaard en veilig resultaat wordt gegarandeerd door het gebruik van efficiënte ingrediënten van de laatste generatie, celextracten van een uitzonderlijke en volledig veilige plantaardige oorsprong en een extreme zorg in elke fase van de productie.