Coronavirus - update

Schoonheidsinstituut Martine Delarue heropent met aangescherpte behandelprotocollen

Schoonheidssalons, nagelstudio's en massagepraktijken mogen heropenen. De sector onderhandelde een behandelprotocol dat werkbaar én veilig is voor zowel de behandelaar als de klanten.

De belangrijkste aanpassing staat in functie van verluchting van het instituut. Verder wordt een chirurgisch gekeurd mondmasker gedragen en wordt er 10 minuten ingepland tussen twee behandelingen om alles goed te verluchten en ontsmetten.

Voorstelling schoonheidsinstituut Martine Delarue

Wilt u even weg uit de drukte, en vooral de stress? Besteed meer tijd aan uzelf, denk aan uzelf en geef uw leven meer energie en licht.

Iedereen wilt er toch op zijn best uitzien? Maar af en toe de natuur een handje geholpen worden. Die reddende hand komt van Martine Delarue met haar schoonheidsinstituut op de Italiëlei. Het instituut werd opgestart door Mevrouw Wets in 1956 en was toen één van de eerste instituten in Antwerpen. De innovativiteit van de oprichtster leeft vandaag nog steeds voort. Vooruitstrevendheid en kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat ze samen met haar dochter Martine Delarue dit instituut al jaren leiden.

Op de achtste verdieping kijkt u uit over Antwerpen terwijl u kan genieten van een hele reeks behandelingen. In het buitenland al een absolute favoriet en hier in België klaar om door te breken is de Intraceuticals behandeling. Deze revolutionaire anti-aging verhoogd het zuurstofgehalte van uw huid en werkt van binnen naar buiten om de huid te regenereren. De celvernieuwing wordt versnelt en uw rimpels zullen vervagen.

Gerichte figuurcorrectie kan dan weer met het LPG-toestel. Zeg vaarwel tegen cellulitis en slappe huid want we kunnen uw lichaam 'sculpten' zoals u dat wenst. Martine Delarue werkt dan gericht op het verstevigen van uw benen, het liften van het achterwerk, of welke ander zone u ook maar wenst te behandelen. Samengaand met een opvolging door een dieetconsulente bieden we u de beste resultaten. Ook tegen spierpijn is deze behandeling uiterst geschikt.

De pressotherapie, bij Martine Delarue liefkozend de 'botjes' genoemd, bevorderen de drainage van de lymfeklieren in de benen en maken hen minder zwaar. Ideaal voor het wegwerken van een jetlag of gewoon om te ontspannen haalt deze techniek de slechte toxinen weg uit het lichaam. De beter doorbloeding doet ook wonderen voor mensen met flebitis.

Voor ieder kwaaltje en elk schoonheidsprobleem is er een oplossing en Martine Delarue heeft ze allemaal. Zo zijn er verschillende toestellen om de spierversteviging in te zetten. Uniek in België.

Elke behandeling is zeer doeltreffend en met zijn eigen pluspunten voor uw lichaam zijn ze bij schoonheidsinstituut Martine Delarue stuk voor stuk een godengeschenk.

Fotogallerij instituut Martine Delarue